Jack Daniels / Sir Chill

Jack Daniels is een van ’s werelds beroemdste whisky’s. Het merk wordt gedistilleerd in Lynchburg, Tennessee. Toen oprichter Jasper Newton ‘Jack’ Daniel in 1866 op 16-jarige leeftijd de destijds eerste gelicenseerde distilleerderij in de Verenigde Staten oprichtte, stond hij aan de wieg van een zeer succesvol whiskymerk. Bekende soorten Jack Daniels zijn: Black Label, Green Label, Single Barrel en Gentleman Jack. Daarnaast zijn er ook een aantal Special Editions en Limited Edtions verkrijgbaar.


Bij ons kan je ook terecht voor mooie geschenkmanden van Jack Daniel's  voor een verjaardag, kerst of nieuwjaar.


Ontstaan door twee Belgische sigarenliefhebbers, in West-Vlaanderen, Wevelgem.
Sir Chill is het resultaat van tabak omgevormd tot een vloeibare toestand.

Beiden reisden vele werelddelen af in hun zoektocht naar de beste tabakken in de wereld. Hun doelstelling was om de ideale combinatie tussen tabak en andere wereldse smaken te ontdekken.

Na maanden van proeven en combineren werd een ideale combinatie gemaakt die alle werelddelen bij wijze van, verenigt. Het resultaat is een uitzonderlijke Gin geworden met een duidelijke herkenbaarheid van tabak met een vleugje Vanille.

Daarnaast vallen er nog tal van andere smaken te ontdekken zoals: mandarijn en amandelnoot… De combinatie van zowel vruchten, kruiden, planten en noten zorgen voor een complexe, nooit eerder geëvenaarde smaakexplosie!! U leest het goed: “Sir chill gin” kort samengevat: “Gin to its perfection”.


SIR CHILL  GIN


SIR CHILL GIN weet zich te onderscheiden in de wereld van de gin's. Met smaaktoetsen van vanille, mandarijn, amandelnoot en extract van de tabaksplant, is hij uiterst geschikt voor allen die op zoek zijn naar iets bijzonder!

 • Bereiding: 5cl gin, 10-15 cl tonic
 • Extra's: Cederhout, ijs
 • Elderflower: Zacht

  Mediterranen: Fleurig

  Indian tonic: Pittig

SIR CHILL BLACK EDITION


"THE BLACK EDITION" is een krachtige, intense en verfijnde gin met ongekende smaakbelevenis. Een sublieme variant op Sir Chill Gin. Met gecombineerde toetsen van vanille, mandarijn, amandelnoot en het extract van de tabaksplant, een ware smaakexplosie! Op zoek naar een unieke gin ervaring?


 • Bereiding: 5cl gin, 10-15 cl tonic
 • Extra's: Cederhout, ijs
 • Elderflower: Zacht

  Mediterranen: Fleurig

  Indian tonic: Pittig

SIR CHILL 0.0


SIR CHILL 0.0 Is een smaakvolle vlender. De combinatie van vanille, mandarijn, amandelnoot en het extract van de tabaksplant, geven een gelijke smaakervaring als de gelijknamige gin. Geniet zonder beperking, van deze unieke smaakbelevenis zonder alcohol.

 • Bereiding: 5cl gin, 10-15 cl tonic
 • Extra's: Ijs
 • Mediterranen: Fleurig

SIR CHILL BLACK BARREL


"SIR CHILL BARREL" is een buitengewoon distillaat op basis van Belgische rum. Een elegant distillaat geproduceerd op Belgische bodem met een smaakexplosie welke u nog nooit hebt beleefd. "Sir Chill" is gebaseerd op de nobele smaken van de tabaksplant. Naast het zachte karakter, zult u ook wereldse smaken van vanille en mandarijn ontdekken, een ware verwenning voor uw smaakpapillen.

 • Bereiding: 12 ml rum
 • TIP: Proef hem puur, of over ijs